Boekpresentatie

september 13, 2015 in Uncategorized door Gerard van Rijn

Op donderdagmiddag 15 oktober 2015 vindt de feestelijke presentatie plaats van het boek ‘De Nicolaas- of Dorpskerk van Ellecom‘. Plaats van handeling is uiteraard de Dorpskerk in Ellecom.

Ontvangst

Welkom en opening

De heer Jan Jansen, voorzitter Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom

Beelden van het boek

Dr. Frank Keverling Buisman, oud-directeur van het Gelders Archief

Intermezzo met orgelspel

De heer Piet Cnossen, organist van de Dorpskerk te Rheden en dirigent van het Thomassen Mannenkoor speelt Fantasia van Händel

Uitreiking eerste exemplaren

Intermezzo met orgelspel

Organist Piet Cnossen speelt Toccata van J.S. Bach

Uitreiking eerste presentexemplaren

Sluiting

Naborrelen, uitgifte, afhalen en verkoop boek

Voor de presentatie zijn diverse personen en instellingen uitgenodigd. Overige belangstellenden zijn, onder voorbehoud van voldoende plaatsen, welkom en worden verzocht zich vooraf aan te melden via het e-mailadres van de Stichting (info@stbehouddorpskerk.nl) of telefonisch bij de secretaris Gerard van Rijn (0313-413718).

Boek voorkant  Het boek ‘De Nicolaas- of Dorpskerk van Ellecom‘ is een uitgave van de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom.