Concert Canzonet

januari 2, 2015 in Uncategorized door Gerard van Rijn

Op zondagmiddag 19 april treedt Canzonet op in de Dorpskerk van Ellecom.

Canzonet is een kamerkoor van ongeveer 20 leden en staat onder leiding van Annemarie van der Meij. Zij zingen een breed repertoire uit verschillende stijlperioden, van renaissance tot heden en in verschillende talen.

Aanvang 15.30 uur, de kerk is open vanaf 15.00 uur.

Entree €7,50 per persoon. Na afloop is er gelegenheid na te praten.

canzonet

Canzonet is een gemengd koor dat al bestaat vanaf 1985 en op dit moment 20 enthousiaste leden telt. Zij werken op een ontspannen wijze, maar willen wel een goed muzikaal niveau bereiken. Daarom organiseren zij voor de leden jaarlijks een workshop waar “de stem” centraal staat.
Het koor repeteert op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in basisschool De Boomgaard Zuid, Schoolpad 3 in Dieren.
Het jaarlijks programma wordt opgebouwd rond een bepaald thema zoals “Amore und Schmerz”, “Engelse koorliederen”, “Dag en Nacht”, “Dichter bij de muziek” en “Een muzikale reis door Europa”.

Voor meer informatie zie: www.canzonet.nl