Concert Lief & Leed

februari 27, 2014 in Uncategorized door Gerard van Rijn

Lief & Leed, dameskoor uit Ellecom, nodigt u uit voor een bijzonder begin van de lente met het voorjaarsconcert “Spring is in the Air”. Zij treden voor u op in de Dorpskerk van Ellecom op zaterdag 15 maart a.s., aanvang 15.00 uur. Gast op dit concert is het mannenkoor Rolling Home, ook uit Ellecom. Er zullen diverse unieke optredens zijn.

Een entreekaart kost € 7,50 per persoon en is inclusief pauzedrankje. U kunt kaarten bestellen via j.brassien@chello.nl of via de koorleden.
Met dit concert steunt Lief & Leed de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom.
Het concert staat onder algehele leiding van de dirigent van Lief & Leed, Saskia Huesmann met als pianist Hans Grotenbreg. Het mannenkoor wordt geleid door dirigent Sjaak Leenders.
De presentatie van deze middag is in handen van Sonja Dietze.

Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom en Lief & Leed kijken uit naar een geslaagde middag en hopen van harte dat u in de gelegenheid bent aanwezig te zijn. Graag tot dan!

ER IS NOG EEN BEPERKT AANTAL KAARTEN BESCHIKBAAR.

Lief en Leed groepsfoto