Concert Marja de Jong en Ensemble

januari 13, 2014 in Uncategorized door Gerard van Rijn

Concert Marja de Jong en Ensemble op zondagmiddag 19 januari in Ellecom

Op zondagmiddag 19 januari verzorgt Marja de Jong en Ensemble in de Dorpskerk van Ellecom een concert. Marja de Jong zingt in allerlei stijlen op diverse locaties zoals concertzalen, kerken, spirituele centra en expositie ruimtes. De warmte en oprechtheid waarmee Marja de Jong en ensemble samen musiceren, ontroert menig luisteraar. De aanvang is om 15.30 uur. De kerk is daarvoor vanaf 15.15 uur geopend. De uitvoering is voor iedereen toegankelijk. Bij binnenkomst wordt van de bezoekers een bijdrage van minimaal € 5,00 gevraagd. Na afloop is nu gelegenheid na te praten onder het genot van een glaasje.

Marja de Jong begeleidt zichzelf op verschillende, bijzondere instrumenten. Om Marja heen is een team van fijne musici, grotendeels beroeps. Antoinette Cremers, ook zo’n muzikale duizendpoot, verzorgt onder meer de percussie en lage backing vocals. Monique Appels zingt met heldere klank de hoge backing vocals. Ook speelt ze harmonium en Bariton-uke. Margreet Dijkman speelt blokfluit, tin whistle en zingt. Paula Bailly begeleidt Marja op gitaar en basgitaar. Frederik Groeman speelt piano, keyboard en zingt.

Ontroering en meezingen zijn vaste ingrediënten. Marja’s muziek heeft een intieme sfeer. Stijlen: Middeleeuws, Renaissance, Barok, Volks, Pop, Swing en Ballad. Marja’s teksten over Liefde, verbondenheid, muziek en de natuur, raken helende oerwijsheden in je hart. In dit concert ook teksten over de winter.