Concert Vocaal Octet Enchanté

februari 15, 2019 in Activiteiten, Concerten, Nieuws door Gerard van Rijn

Op zondagmiddag 17 maart 2019 treedt het Vocaal octet Enchanté op in de Dorpskerk van Ellecom.

Vocaal octet Enchanté bestaat uit 8 ervaren amateurzangers. Het repertoire is gevarieerd: van Renaissance tot modern klassiek met uitstapjes naar een lichtere muze. Het octet verzorgt al vele jaren concerten in de mooie oude kerkjes in de regio, waarin de subtiliteit van een kleine groep zangers goed tot zijn recht kan komen.

Op 17 maart zingt Enchanté onder meer liederen van Elgar, Barber, Lauridsen en volksliederen uit Scandinavië.
Trio “Nadaillac”  (dwarsfluit, piano, cello) verzorgt de intermezzi.

Aanvang 15.30 uur. Kerk open 15.00 uur. Na afloop kunt u gezellig napraten met een drankje en een bijdrage leveren om de kosten te bestrijden.

Enchanté organiseert het concert in samenwerking met de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom.
Van harte aanbevolen.

Enchanté in het Zeeuws kerkje in het Openlucht Museum Arnhem.