Inloopconcert DUZZ…. en Open Monumentendag 2014

september 5, 2014 in Uncategorized door Gerard van Rijn

Op zondagmiddag 14 september verzorgt het Vocaal Octet DUZZ tijdens de Open Monumentendag een concert in de Dorpskerk van Ellecom. De naam DUZZ staat voor “De Uitgesproken Zangers Zutphen”, want is het niet zo dat als de Nederlanders niets meer te zeggen hebben, zij in stilzwijgen vervallen of zuchtend elkaar aanspreken met “duzz…”

Het ensemble bestaat uit 8 ervaren zangers en is eind 2004 ontstaan. Hun brede gevarieerde repertoire bestaat zowel uit klassieke als lichte muziek en staat garant voor een boeiend en afwisselend geheel op hoog niveau.

De aanvang is om 15.30 uur. Het gaat hier om een inloopconcert, toegang met vrije gift. Na afloop is er gelegenheid na te praten onder het genot van een glaasje.

duzz_groepsfoto_collage

Voor meer informatie over DUZZ… : www.duzz.eu

Tijdens de Open Monumentendagen 2014 op zaterdag 13 en zondag 14 september a.s. zijn de Dorpskerk en de grafkelder opengesteld. U kunt dan in de kerk een foto-expositie bekijken als uitwerking van het thema Transport, reizen en vervoer in vervlogen tijden in en rond Ellecom. Ook de oude grafstenen in de kerkhoftuin zijn een bezoekje waard.
Op beide dagen zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over de Open Monumentendag in de gemeente Rheden zie de website: www.openmonumentendag.nl/gemeente/rheden .