Kerstconcert kinderen Ellecom

december 9, 2013 in Uncategorized door Gerard van Rijn

Kerstconcert door Ellecomse kinderen op 18 december in de Dorpskerk te Ellecom

Op woensdagavond 18 december wordt een concert verzorgd door Ellecomse kinderen. Het is voor het eerst dat een dergelijk optreden plaatsvindt, zo vlak voor het ingaan van de kerstvakantie. Het concert begint om 19.00 uur en zal circa een uur duren. Er is door de kinderen hard gewerkt aan de voorbereiding van dit bijzondere kerstconcert en ten overstaan van ouders, familieleden en belangstellenden volgt nu het optreden in de Dorpskerk.

De volgende kinderen doen mee: Dionie van Dijk, zang, Luuk Willemse, gitaar, Martijn de Koe, piano, Yvonne Hakken, harp, Sophie Trenning, blokfluit, Juul Nijhuis, piano, Brechje Buskens, gitaar, Auke Boersma, piano, Choden Ruigrok, piano, Daan Uenk, blokfluit, Mark Evers, blokfluit, Julia Ruigrok, piano, Hymke Scholten, triangel, Floor Nijhuis, piano en Lisa Bruël, blokfluit.

Na afloop is er gelegenheid een vrije gift te doen voor het doel van de Stichting: instandhouding van de Dorpskerk te Ellecom.

De organisatie is in handen van de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom.