Kerstmarkt 2014

november 28, 2014 in Uncategorized door Gerard van Rijn

Jaarlijkse Kerstmarkt op zaterdagmiddag 13 december in de Dorpskerk te Ellecom

Op zaterdagmiddag 13 december wordt vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur de jaarlijkse kerstmarkt gehouden in de fraaie middeleeuwse Dorpskerk van Ellecom. Het is niet een grote maar wel een intieme en gezellige kerstmarkt.

Jaarlijks leveren veel inwoners en vrijwilligers een bijdrage aan deze gezellige kerstmarktdoor het voor verkoop aanbieden van ondermeer kerststukjes, kerstkransen, cakes, jams, handwerkproducten en het maken van taarten en van andere lekkernijen. Vanzelfsprekend wordt er naast koffie en thee ook glühwein geschonken. Verder een loterij met door de inwoners aangeboden prijzen en een optreden van het koor Rolling Home.
De opbrengst van de kerstmarkt komt via de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom ten goede aan de instandhouding van de eeuwenoude Ellecomse dorpskerk. Volgend jaar worden hiervoor de werkzaamheden gestart voor een grote onderhoudsbeurt aan de buitenkant van de kerk.