Kerstmarkt 2015

november 14, 2015 in Uncategorized door Gerard van Rijn

Jaarlijkse Kerstmarkt op zaterdagmiddag 12 december in de Dorpskerk te Ellecom

Op zaterdagmiddag 12 december wordt vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur de jaarlijkse kerstmarkt gehouden in de fraaie middeleeuwse Dorpskerk van Ellecom. Het is niet een grote maar wel een intieme en gezellige kerstmarkt.

Ieder jaar leveren veel inwoners en vrijwilligers een bijdrage aan deze gezellige kerstmarkt door het voor verkoop aanbieden van onder meer kerststukjes, kerstkransen, cakes, jams en het maken van taarten en van andere lekkernijen. U kunt genieten van een voortreffelijke erwtensoep en vanzelfsprekend wordt er naast koffie en thee ook glühwein en punch geschonken. Verder is er houtdraaiwerk met demonstratie, een draaiorgel, een muzikaal optreden van Rolling Home en tegen het einde een spannende verloting.
Natuurlijk is ook het boek ‘De Nicolaas- of Dorpskerk van Ellecom’ verkrijgbaar, voor als u nog een passend cadeau zoekt voor de feestdagen of een bijzondere gelegenheid. Boek voorkant
De opbrengst van de kerstmarkt komt via de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom ten goede aan de instandhouding van de eeuwenoude Ellecomse dorpskerk. Dit jaar zijn hiervoor omvangrijke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

poster kerstmarkt 2015