Lezing: Hoe zit het eigenlijk

januari 1, 2017 in Activiteiten, Concerten, Nieuws door Gerard van Rijn

‘Hoe zit het eigenlijk’   –  Lezing in de Dorpskerk van Ellecom

Betty Suurenbroek en Gerda Reijnders geven op vrijdagavond 17 februari vanaf 19.30 uur een presentatie mét muziek over het samenspel in het menselijk lichaam.

Betty Suurenbroek is fysio-manueeltherapeut en heeft jarenlang haar eigen praktijk gehad in Velp. In haar werk heeft ze mensen met klachten van het bewegingsapparaat behandeld. Haar fascinatie is uitpuzzelen hoe dingen in elkaar zitten en het benutten van de eigen mogelijkheden voor verbetering en herstel.

Gerda Reijnders is beeldend kunstenaar en ze speelt trekharmonica. Samen met trompettist Marinus Jansen vormt ze L’ Eau Vive.  Ze treden veelvuldig op tijdens de meest uiteenlopende gebeurtenissen, zowel binnen als buiten. Gerda speelt nu solo trekharmonica. Het instrument spreekt haar creativiteit aan en zorgt voor een aangename interactie met haar publiek.

In deze presentatie vertelt Betty hoe we aan onze kennis van het menselijk lichaam komen, hoe het werkt en hoe het samenwerkt. Wat er soms mis gaat en hoe het kan herstellen. Gerda heeft bijpassende muziek uitgezocht en zorgt voor de muzikale omlijsting.

Samen zorgen ze voor een levendige bijeenkomst en komt u meer te weten over de bouw en werking van het bewegingsapparaat (het stelsel van botten, gewrichten en spieren). U ontvangt na afloop tips & tricks over zitten en bewegen.

U bent van harte welkom in de Dorpskerk van Ellecom. Zij ontvangen u vanaf 19.30 uur met een kopje koffie, de presentatie begint om 20.00 uur.


Adres Dorpskerk
De Friedhof 6, 6955 BP Ellecom

Wat kost het en aanmelden
De toegangsprijs is € 2,50. U kunt natuurlijk een extra bijdrage geven. Wilt u een plaats reserveren, dat kan via Betty Suurenbroek. Mobiel 06 44 25 17 28 of mail: contact@bettysuurenbroek.nl

Wilt u meer weten over
– Gerda Reijnders, kijk dan op: Facebook.com/gerda.reijnders
– Betty Suurenbroek, kijk dan op: bettysuurenbroek.nl
– Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom, kijk dan op: stbehouddorpskerk.nl

De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom organiseert concerten en evenementen. De opbrengst is bestemd voor de instandhouding van de dorpskerk.