Open Monumentendag

mei 25, 2015 in Uncategorized door Gerard van Rijn

OMD2015

De Open Monumentendag 2015 vindt plaats in het weekend van 12 en 13 september met speciale aandacht voor het thema Kunst & Ambacht. Informatie hierover wordt door het Comité Open Monumentendag Rheden-Rozendaal verspreid. Klik hier voor het programmaboekje.

In het kader van de Open Monumentendag is op zaterdag 12 september en zondag 13 september de Dorpskerk van Ellecom geopend van 11.00 – 17.00 uur en gratis toegankelijk voor het publiek. Belangstellenden zijn welkom om de kerk, het interieur, de kerkhoftuin en de grafkelder te bezichtigen.

Op zondagmiddag is het weer tijd voor ‘een uurtje muziek op zondagmiddag’, georganiseerd door de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom. Van 15.30-16.30 uur biedt het Ensemble Serenata, bestaande uit fluit, viool/altviool, cello en piano, een Frans programma met werken van o.m Devienne, Roussel, Ibert en Gaubert.
Voor meer informatie zie de aparte aankondiging op deze website.
De entree is € 7,50 per persoon.
DK foto Serenata