Unicef concert Voces

december 9, 2013 in Uncategorized door Gerard van Rijn

Unicef concert in de Dorpskerk van Ellecom

Op zondagmiddag 8 december a.s. is het vocaal ensemble Voces in Ellecom en geeft in de Dorpskerk (De Friedhof 6, 6955 BP) een concert voor Unicef, het kinderfonds van de Verenigde Naties. De aanvangstijd is 15.30 uur en het concert is gratis   toegankelijk. Na afloop wordt er een collecte gehouden voor Unicef. Zowel voorafgaand als ook na afloop van het concert zijn er wenskaarten en andere artikelen van Unicef te koop. Voces biedt haar cd ‘Christmas Illusions’ aan, voor de gereduceerde prijs van vijf euro, waarvan de opbrengst ook in zijn geheel naar Unicef gaat.

Voces heeft eerder opgetreden in Ellecom. Het huidige repertoire is grotendeels vernieuwd.  Laat deze kans niet voorbij gaan en kom opnieuw genieten van een uniek optreden voor een zeer goed doel.