Voorjaarsconcert Lief & Leed

januari 8, 2016 in Uncategorized door Gerard van Rijn

Op zondagmiddag 17 april 2016 treedt zangkoor Lief & Leed op in de Dorpskerk van Ellecom.

Het thema van dit voorjaarsconcert is ‘In de wolken’.
Zangkoor Lief & Leed bestaat uit 35 vrouwen, die overwegend uit Ellecom komen en zeer variëren in leeftijd. Ze staan onder leiding van dirigent Saskia Huesmann en pianist Hans Grotenbreg begeleidt hen.

Tijdens het concert treden twee dochters van koorleden op met hun vaste begeleiders. Dionie van Dijk zal zingen met pianist Daan de Stigter en Marit van Berkel treedt op met Paula Goldebeld.

Het concert begint om 15.00 uur (kerk open 14.30 uur) en wordt rond 17.00 uur afgesloten met een drankje en een zelfgemaakt hapje.
Entreekaarten: €7,50 volwassene  / €5,00 kind t/m 11 jaar.
Kaartverkoop gaat via de koorleden van Lief & Leed. Op dit moment is het concert vrijwel uitverkocht.

Met dit concert steunt zangkoor Lief & Leed de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom.

Poster A3 - Lief&Leed def