ZOOM! Festival 2017

mei 20, 2017 in Uncategorized door Gerard van Rijn

ZOOM! Festival 2017

Van 1 tot en met 5 juni 2017 vindt het ZOOM! Kamermuziekfestival plaats op en rond de Veluwezoom. Van donderdag tot en met zondag, geven de musici van het Ruysdael Kwartet samen met hun (internationale) gasten bijzondere kamermuziekconcerten op prachtige locaties in Rheden, Rozendaal en Doesburg.

Voor informatie over het complete programma en voor het verkrijgen van toegangskaarten zie website: www.zoomfestival.nl

Zaterdag 3 juni – Pannenkoekenconcert

Pannenkoekenfamilieconcert Mini Mozart

15:30 uur Sint-Nicolaaskerk, Ellecom naderhand pannenkoeken van Strijland!

Sopraan Johannette Zomer en bas-bariton Frans Fiselier brengen samen met acteur Peter Lusse (bekend van TV en musical) de Bruiloft van Figaro. Alleen het wordt deze keer een iets ander verhaal…
Waar Mozart een kleine 3 uur muziek en minstens 11 solisten nodig heeft om u de plot uit de doeken te doen, zijn het in deze productie alleen Johannette en Frans die de vele rollen en aria’s voor hun rekening nemen en zal Peter Lusse de verhaallijn op zijn welbekende en hilarische wijze voor u in de gaten houden. Ook de orkestpartij is omgevormd tot een handzame versie voor alleen vleugel, fluit en strijkkwartet, en dit alles zorgt voor een bondige maar nog steeds enerverende versie van deze wereldberoemde bruiloft, zeg maar dé Figaro ‘light’…., op teksten van Ivo de Wijs.

Uitvoering:
Johannette Zomer, sopraan
Frans Fiselier, bas-bariton
Peter Lusse, acteur en verteller
Roele Kok, piano
Ilonka Kolthof, Fluit
Ruysdael Kwartet

Na het concert bakken vier wethouders uit de gemeenten Rozendaal, Rheden en Doesburg pannenkoeken voor alle aanwezigen!

Voor informatie en kaarten: www.zoomfestival.nl